Kako odabrati zubara

Zatražite konzultacije Kako odabrati zubara

Kako odabrati zubara

  • Usporedite ponude i cijene stomatoloških usluga
  • Plaćanje stomatoloških usluga na rate
  • Odaberite način plaćanja
  • Pregledajte garancije na stomatološke usluge
  • Usporedite opremljenost klinike i razinu usluge
  • Pregledajte stomatologe i njihove specijalizacije
  • Besplatne konzultacije u odabiru klinike

 

Prije posjete zubaru često smo u nedoumici kako odabrati najkvalitetnijeg uz najpovoljniju cijenu.


Usporedite ponude i cijene stomatoloških usluga-Na portalu stomatolog online možete usporediti cijene određenih stomatoloških zahvata. Također putem forme možete stomatološkim ordinacijama poslati ortopan na temelju kojeg će vam stomatolozi izraditi okvirnu ponudu pa možete usporediti cijene.


Odaberite način plaćanja-Mnoge klinike odobravaju kartično plaćanje na rate, često bez kamata. Također za predračunsko ili gotovinsko plaćanje zubari često daju popuste. Uvijete možete provjeriti na portalu ili se možete konzultirati sa našim savjetnicima.


Garancije na stomatološke radove-Prije posjete zubaru i započinjanja rada provjerite garancije na implantate, protetske radove i ostale stomatološke terapijske postupke.


Usporedite opremljenost klinike i razinu usluge-Hrvatske su klinike većinom opremljene vrhunskim tehnologijama te koriste kvalitetne implantate i druge materijale. Dijagnostički centri i tehnički laboratoriji u okviru klinike ubrzavaju postupak terapije no to ne znači da podižu razinu kvalitete završnog rada. Provjerite koji se materijali koriste i savjetujte se sa našim djelatnicima.

Pregledajte stomatologe i njihove specijalizacije-Svaki se stomatolog bazira na određeno polje stomatologije te se na njemu usavršava i specijalizira. Odaberite kliniku i stomatologa sukladno njegovom području interesa i recenzijama.
Konzultacije sa našim savjetnicima pomoći će vam u odabiru klinike sukladno vašim potrebama.

 

Zatražite konzultacije phone_callback