O nama

Zatražite konzultacije

Usluge konzultacija savjetnika na portalu Stomatolog online za naše su korisnike potpuno besplatne

Jedna smo od vodećih tvrtki koja uspješno surađuje sa Hrvatskim stomatolozima u više gradova i povezujemo Vas direktno sa klinikom koju ste odabrali.
Dogovaranje prvog pregleda i konzultacija s liječnikom, dogovaranje načina plaćanja, usporedba ponuda i cijena stomatoloških usluga, kvaliteta dentalne usluge, garancije na radove i materijale, stručnost i iskustvo liječnika neke su od značajki dentalnih klinika koje možete vidjeti i usporediti na našem web portalu.
Zbog velike zainteresiranosti za dentalne usluge u Hrvatskoj, stranih i domaćih pacijenata razvili su se visoki standardi u tehnološkoj opremljenosti, educiranosti liječnika i osoblja dentalnih klinika te smo za Vas odabrali one koje prate svjetske standarde i pružaju najvišu razinu dentalno usluge te imaju najviši postotak uspješnosti u svom radu.
Vodeće dentalne klinike u Hrvatskoj sastavile su svoj tim stručnjaka iz različitih područja stomatologije, imaju vlastite dentalne laboratorije i dijagnostičke centre te prakticiraju multidisciplinaran pristup radu i na taj način pacijentima omogućuju kompletnu dentalnu uslugu na jednom mjestu.
Korištenjem portala stomatolog online riješit ćete nedoumice koje često imate pri odabiru svog zubara te doći do svih informacija potrebnih da odaberete najbolje za sebe.

Zatražite konzultacije phone_callback